Magamról

Feltétel Nélküli Szeretettel Köszöntelek!

Bakó Marianna vagyok, három gyermekes édesanya. Végzettségemet tekintve agrármérnök és minőségügyi mérnök képesítésekkel rendelkezem. 15 éve dolgozom minőségügyi vezetőként. Mindig nyitott és befogadó voltam az emberi kapcsolatok, a spirituális tapasztalatok és a folyamatos lelki fejlődés irányában, de 2013-ban egy súlyos magánéleti törés döbbentett rá arra, hogy kell lennie " Valaminek", ami magasabb rendű hatalom nálunk, és ami irányítja az életünket. Lehetetlennek éreztem, hogy az ember cél és rendeltetés nélkül bolyong, kanyarog a saját sebesülései által gyártott labirintusban. Tudni szerettem volna, hogy mi az a módszer amely képes arra, hogy általa rátaláljak a nekem kijelölt célra, ami túlmutat azon hogy csupán a mindennapokat próbáljam túlélni egy életen át. Ez a fajta "útkeresés" teremtette meg annak a lehetőségét, hogy kapcsolatba kerülhettem és megismerhettem számos tudás és technika hatását, mint például az asztrológia kineziológia, vagy családállítás.

2015-ben találtam rá a Theta Healing technikára, amely egy egyszerű konzultációként indult, de robbanásszerű változást hozott a személyiségem fejlődésében. Azóta egyre komfortosabban és szabadabban érzem magam a saját életemben. A tanulás és a fejlődés folyamatos a Theta-munka során, hiszen aki rálép erre az útra az egyik felismerés és tapasztalás hozza a másikat.

Jelenleg Theta Healing Alap, Theta Healing Haladó és Dig Deeper és Game of life, Teremtés és bőség és Théta Healing Lélektárs konzulensi képesítésekkel rendelkezem. Emellett Kristálygyógyász vagyok.

A Theta -technikát ajánlom mindenkinek aki szeretné helyén érezni Önmagát a saját életében, aki visszatérő élethelyzetekkel és problémákkal küszködik, és azoknak is akik úgy érzik egy helyben topognak már jóideje.

Ha pedig csak Önmagadat szeretnéd jobban megismerni, hogy utat nyithass a fejlődésednek, arra is kiváló alkalom a Théta-konzultáció.

Konzultációt vállalok skype-on, telefonon, viberen, messengeren és személyesen Tiszavasváriban.

Az Access Consciousnes-el 2018 tavaszán ismerkedtem meg. Már az első Access Bars kezelés is hihetetlen és könnyed változásokat hozott az életemben, ezért döntöttem úgy, hogy megtanulom. Mivel azt tapasztalom hogy hihetetlenjól nűködik és az emberek nagy része nagyon könnyen be tudja fogadni további 9 fajta kezelést tanultam még meg. A kliensek visszajelzései alapján nagyon tápláló ez a gyengéd érintéses technika. A ThétaHealig-gel együtt pedig nagy hatásfokkal működik.

Ajánlom szeretettel!