Blog

Elégedettség

ThétaHealing letöltések

Jólétünk kulcsa az elégedettség.

De lehet -e elégedettnek lenni, ha valamit úgy érzünk, hiányzik az életünkből? Ha nincs  meg " minden" mit megálmodtunk, amire vágyunk?

Ebben a helyzetben sokszor megéljük, hogy minden után sóvárgunk ,ami jelenleg nincs, vagy nincs elég pénzünk rá.

Esther és Jerry Hicks a Bőség törvénye című könyvében ezt írja erről a helyzetről:

" -ne mások legyenek a mértékadók számodra azzal kapcsolatban, hogy mennyi pénzednek kellene lennie-vagy mihez kellene kezdened vele- mert ezt egyedül Te tudod pontosan meghatározni. Kerülj összhanga azzal aki valójában vagy, és engedd a tapasztalatodba áramolni mindazt, amit életed segítségével vágyadként határoztál meg."

Ha folytatod az elégedetlenséget akár Önmagaddal, másokkal, a munkkadóddal, a Világgal szemben valójában mindig csak az elégedetlenséget, a hiányt vonzod.

Fogadd el azt az állapotot, ami most van.

Vedd számba mi mindened van. Milyen jó dolgok vannak az életedben MOST. Ebben a pillanatban. Elégedj meg, és tudd, hogy lehet az elégedettség teréből fejlődni és gyarapodni.

Gyakori, hogy az elégtelenség érzése a gyerekkori tapasztalatokból jön. Az én vagyok kevés, elégedetlenek velem érzéből.


Erre hoztam néhány ThétaHealing betöltést:

Ismerem a Teremtő nézőpontját az elégedettségről.

Tudom, milyen érzés, hogy a Teremtő elégedett velem.

Tudom milyen érzés, hogy mások elégedettek velem és é is elégedett vagyok Önmagammal.

Tudom milyen érzés, hogy elégedett vagyok a teljesítményemmel, és mások is elégedettek vele.

Tudom milyen érzés, hogy megbecsülöm Önmagamat mindazért aki vagyok, mindazért amit teszek látrehozok, teremtek és mások is megbecsülnek érte.

Ismerem és tisztában vagyok Önmagam és a munkám valódi értékével a Teremtő szemszögéből.

Tudom, hogy az élegedettség érzése biztonságos.

Tudom, hogyan, mikor, miért vagyok elégedett Önmagammal és lehetek elégedett Önmagammal anélkül,  hogy mások leértékelnének, anélkül, hogy bizonytalanságba, veszélybe sodornám magam, és anélkül, hogy nagyképűvé, önelégültté válnék.

Tudom, hogyan legyek büszke Önmagamra, és hogyan mutassam meg az értékességemet, anélkül hogy mások leértékelnének.

Tudom, milyen érzés, hogy értékességemnél fogva már most , ebben a pillnatban és életem minden pillanatában méltó vagyok a szeretetre és a jólétre.

Tudom milyen érzés, hogy érdemes vagyok a bőség megélésére annak minden aspektusában még ebben az életemben.

Tudom, milyen érzés, hogy lehetséges fejlődni, még jobb dolgokat bevonzani, gyarapodni, lehetséges motiváltnak, koncentráltnak, cselekvőképesnek maradni az elégedettség teréből.

Tudom, hogy ez lehetséges, biztonságos, tudom, hogyan éljem a mindennapi életemet. Megérdemlem, megengedem magamnak és mások is megengedik nekem.

Köszönöm így van, így van, így van
Eleve elrendelés és szabad akarat


Sok-sok tévhit él az emberekben arról, hogy mi az amelyen változtathatunk az életünkben és mi az, amelyik sorsszerű, előre meg van írva.

Mielőtt leszületünk, a lelkünk felvállalja azt az életfeladatot, életcélt amelyet meg szeretne tapasztalni, el szeretne érni. Ez egy fejlődési út, amelyet bejárva a lelkünk "célba" ér. Szabadon eldönthetjük, hogy , ebben az  életünkben valóban végigcsináljuk-e, rajtunk áll a döntés, de ha kiszállunk, újra kezdődik akár több életen keresztül.

Ez egy olyan döntés,ami megváltoztathatatlan.  Ami eleve elrendelt, de amikor úgy érezzük, hogy nehéz, gondoljunk arra, hogy mi magunk választottunk azért, hogy a lelkünk megtanuljon ebből valamit.

Mindenki más feladatot vállal,  és más-más fejlődési utat is kap hozzá, ezért teljesen felesleges összehasonlítgatni magunkat másokkal, elvárni ugyanazt a fejlődési ütemet, vagy ugyanazokat a lépcsőfokokat.

Életünk egyik fő feladata, hogy erényeket sajátítsunk el, ezáltal megemelve a saját, valamint a Föld rezgésszintjét, emelve a tudatosságot.

Fantasztikus dolog, hogy ma már, amikor rengeteg tanítás elérhető, és a tudásszint folyamatosan emelkedik, egy élet alatt több erényt is megszerezhetünk. Általában egy-egy életszakaszban 2-3 erény megszerzésén dolgozunk egyszerre.

Az életcélunk elérésig mindenkinek más-más út vezet.

Vannak állomások, amelyek fontos szerepet töltenek be a fejlődésben, a szükséges erények és képességek megszerzésében.

Ezek az Isteni időzítések. Ezek azok, emelyek abszolút megváltoztathatatlanok. Aminek meg kell történnie, amikor meg kell történnie, meg fog történni. Akivel meg kell történnie, az ott lesz melletted. Nem szabad ellenállni, csak megadni magad. Amennyiben ezen az úton haladsz, és el tudod fogadni, akkor az életed egyensúlyban lesz, harmónikus és boldog.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem lesznek problémáid, mert a fejlődés, a tanulás a  megoldandó feladatokon keresztül lehetséges, de sok fájdalomtól és drámától megkímélheted magad ha a problémákra, mint feladatokra,  a fejlődéshez szükséges megtanulandó leckékre tekintesz, és a megoldásra koncentrálsz. Tudom, ez nem jó hír azoknak, akik az élet napos oldalát keresik, és szeretnek elfutni és elbújni a problémák elől.

Természetesen emellet is lehetséges, hogy a szabad akaratunk szerint tegyünk dolgokat, amennyiben összehangoljuk ezzel a fejlődési úttal, és nem állunk ellen neki.

Egyszerűnek hangzik, de valójában mégsem ennyire egyszerű ezt megélni. A tudattalanunkban ugyanis számos olyan korlátozó hiedelem él, amely letérít bennünket a lelkünk által választott útról. Ilyenkor jönnek a fájdalmak, drámák, betegségek, krízisek.

A jó hír az, hogy a Théta Healing segít visszatalálni a lelked által választott útra. Nem kell továbbra is a sötétben bolyonganod!

Segít abban, hogy az ego által felállított hiedelmeket korlátokat, a tudattalan félelmeket megtaláljuk, feloldjuk és visszatérjünk arra az ösvényre, amely a lehető legteljesebb és legnagyobb fejlődést hozza az életünkben.

A megbocsátás ereje


Életünk során rengeteg sérelem, fájdalom érhet bennünket. Ennek következtében tudattalanul nagyon sok gyűlöletet hordozunk, hordozhatunk magunkban.  A gyűlölet a testi-lelki megbetegedések leggyakoribb okozója. A gyűlöletprogramok feloldása a Théta Healing technikával akár azonnali fizikai változásokat hozhat a kilens életébe. A gyűlölet valósággal felemészti a test energiáit.

Louise L. Hay szerint az első lehetőséget a megbocsátás gyakorlására a szüleinktől kapjuk. A szülők és gyermekek között kapcsolat tanítás és tanulás is egyben.

A szeretethez hozzátartozik a megbocsátás képessége.

A Théta Healinggel ez az érzés és képesség is tanulható, és az élet részévé tehető.

S hogy miért fontos még, hogy légy készen megbocsátani?

Louise L. Hay Az élet szeret Téged című könyvében nagyon szépen átadja ezt nekünk:

" Amit nem bocsátasz meg a szüleidnek, azt magaddal teszed.

Amit nem bocsátasz meg a szüleidnek, azzal meggyanúsítasz másokat, hogy ők ezt teszik veled.

Amit nem bocsátasz meg a szüleidnek azt teszed másokkal.

Amit nem bocsátasz meg a szüleidnek, a gyerekeid azzal fognak vádolni , hogy azt tetted velük."

Te mit nem tudtál megbcsátani? Tudod egyáltalán hogy milyen sérelmeket cipelsz magaddal? Ezek a sérelmek negatív energiái tudattalanul is visszaköszönnek a családi életedben, párkapcsolatodban.

A Théta Healing egy rendkívül hatásos energiagyógyászati módszer ezeknek a blokoknak a feltárására és feloldására, amely akár azonnali változásokat hoz az életedben.


JELENTKEZÉS KONZULTÁCIÓRA

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

Negatív gondolataink hatástalanítása


A kudarcainkkal, negatív élethelyzeteinkkel kapcsolatosan mindenkinek kialakul több-kevesebb negatív gondolata. Ilyen például egy rosszul sikerült állásinterjú után, hogy " alkalmatlan vagyok a munkára". Egy párkapcsolati kudarc gyakran váltja ki azt az érzést belőlünk, "hogy nekem már sohasem lesz normális párkapcsolatom"

Ezeket a gondolatainkat nap mint nap újrateremthetjük bármilyen negatív helyzetben, hiszen agyunk ezeket igazságnak fogja fel. Különösen igaz ez konfliktus helyzetben, vagy ha valamilyen bántás ér bennünket.

Ráadásul vannak "rágódó" emberek akik nem tudnak túllépni egyszerűen az őket ért sérelmeken, ezért fokozatosan újrajátszák a velük történteket, sokszor még tovább is szövik az események fonalát.

Az agy pedig ezekben az esetekben folyamatosan a bántásra, az alkalmatlanságra, a negatív érzésekre, fájdalomra kondícionálja magát. Amennyiben igaznak fogadjuk el ezeket a mondatokat, hatalmat adunk nekik, és ezáltal megakadályozzuk hogy tartalmas, elégedett és kiegyensúlyozott életet éljünk.

A rendszeresen visszatérő, romboló gondolatokat megfelelő technikákkal azonban "hatástalanítani" lehet. Biztosan nem fog menni egyik percről a másikra, de kitartó munkával elérhetjük, hogy hatásuk fokozatosan eltűnjön az életünkből, és már ne higgyünk benne.

A negatív gondolatokat ártalmatlaníthatjuk a következő technikák bármelyikével. Fontos, hogy esetleg nem találjuk el elsőre a számunkra megfelelőt, ezért bátran kísérletezzünk tovább.

Ablak bezár: Képzeld el a negatív gondolatot egy számítógép felugró ablakán megjelenni.Kellemetlen, zavaró? Ugye hogy nem szeretnénk tovább olvasni! Egyszerűen kattints a jobb sarokban lévő x-re és zárjdbe!

Rádió-technika: Képzeld el, hogy ezek a felkavaró gondolatok a rádióból szólnak. Egész egyszerűen halkítsd le, majd kapcsold ki, ha nem szeretnéd hallani. Egész nyugodtan át is lehet váltani egy másik csatornára, amelyen pl. kellemes zene szól.

Úszó falevelek:Képzeld el a visszatérő gondolatokat, mint egy-egy úszó falevelet a patak vízén. A patak partján ülsz, és nézed, ahogy a falevelek egyesével elúsznak és eltűnnek a kövek között örökre.

Léggömb technika:Kezdj el gondolatban fújni egy lufit. Az összes felmerülő gondolatot fújd ki magából, töltsd meg velük a léggömböt! Fújd egészen addig, amíg a lufi teljesen meg nem telik a levegővel és szét nem robban!

Ezeknek a gyakorlatoknak a végzése nem azt jelenti, hogy már soha nem lesznek zavaró gondolataink, hanem azt, hogy megtanuljuk kezelni őket,túllépni és feldolgozni a problémáinkat, kudarcainkat.

Jó gyakorlást kívánok!


A női Teremtő Erő


I

Úgy érzem, hogy  nehéz dologgal kell szembesülnünk akkor, amikor a női Teremtő Erőt próbáljuk kiterjeszteni és megélni Önmagunkban. Nem szeretném a társadalmi elvárásokra fogni, hiszen miért is ne lehetne saját szabad akaratunkból, a saját vágyainknak, lélekmagunk útmutatásának megfelelően, kreatívan, nőiesen, finoman és gyengéden Teremtenünk?

Miért is ne szabadna, a muszáj és a kell érzésétől megszabadulva, a hiány teréből kilépve a saját utunkon járva, létrehoznunk az anyagi biztonságot, bőséget? Ráadásul úgy, hogy megmaradhatunk finomnak, gyengédnek és mindazokat a nőiségünkből eredő pluszokat - mint az intuíció, az empátia, a gondoskodás képessége, az odaadás - szabadon használhatjuk, és gyarapíthatjuk.

Miért is kellene átadnunk az irányítást, és versenyeznünk a férfias képességekkel?

Miért kellene kényszerpályán élnünk, és mozognunk? Miért ne terjeszthetnénk ki a szárnyainkat?

Az utóbbi időben a Théta Healing önmunkámnak köszönhetően rengeteg önkorlátozó hiedelemre bukkantam magamban. Miközben azon dolgozom hogy sikerüljön megvalósítanom az álmaimat. Egy olyan munkát, amely mellett elég időt lehetek a gyermekeimmel, amelyben a kreativitásomat, a szervezőkészségemet, az ötleteimet használhatom. Amiben a szépérzékemet kiteljesíthetem, számtalan nehézséggel és akadállyal kellett szembesülnöm. Kívülről és belülről is.

A generációs és történelmi minták, valamint az eddigi életem során hallott, látott és belém ivódott minták és hitek alapvetően azt eredményezték, hogy folyamatosan görgették elém a korlátokat.

Rengetegszer hallhatjuk azt, a nők munkába állásáról, hogy a nők kényszerűségből kell hogy dolgozzanak, hiszen a férfiak többsége alacsony kereseténél fogva nem képes eltartani egy családot.

Lehet-e valami alapvetően sikeres, ami kényszer az életünkben?

Továbbgondolva a kényszer mintákat egy nő életében, hányszor kell megalkudni a munkahelyet illetően azért, hogy mellett időben odaérjünk a gyerekért az óvodába, vagy a nyári szünidőben kivehessük a szabadságunkat? Tudok-e ott kiteljesedni, ahol kényszer miatt vagyok?

Kereshetek e annyit amennyit csak akarok, ha ott él bennem az a hitrendszer, hogy a férfinak kell eltartani a családot, és a párom elhagy, vagy férfiasságában sértve érzi magát ha többet teremtek mint Ő?

Mennyire lehetek motivált, ha elvárják, hogy egy egy helyzetben ugyanúgy harcolnom kell, mint egy férfinak?

Miként teljesíthetem ki önmagam akkor a karrieremben, ha alapvetően azt sugallják a generációs minták, hogy egy nő képtelen egyedül megállni a helyét? Képes lehetek-e így egyedül sikert aratni a karrieremben?

Tudunk-e kiállni az igazunk mellett a férfi főnökünkkel szemben, ha nagymamáink mintája alapján nem mondhatunk ellent a férfiaknak és a nőnek mindig engedelmeskednie kell?

Hányszor hallottuk ezt eddigi életünk folyamán? Annyiszor hogy mára már tudattalanul is a saját gondolatunkká vált.

A női karma mindezeken kívül még számos olyan korlátozó hitrendszert tartalmaz amelyek tudattalanul befolyásolják a pályaválasztásunkat, munkahelyeinket, a teljesítményünket, a fizetésünket, önbecsülésünket, önbizalmunkat és a teremtő erőnket.

Hogy mit tehetünk ez ellen? Tudatosan odafigyelve gondolatainkra, szavainkra, és belső munkát végezve felismerhetjük azokat a korlátozó gondolatokat, hiedelmeket, amelyek öntudatlanul is befolyásolják a cselekedeteinket.

Nekem ebben a Théta Healing segített.

A megbánás és a sajnálkozás- két lehúzó energia

A megbánás és a sajnálkozás energiái sajnos nagyon alacsony rezgéssel bírnak, és rendkívül negatív kihatással vannak az egész életünkre. Mindenki találkozott már élete során ezekkel az érzésekkel és sokan vagyunk, akik nem is tudjuk elengedni őket.

Most ezekre kérek betöltéseket.

Mondjatok IGEN-t rájuk és érkeznek.

Gondolkodjatok el rajta, hogy milyen élethelyzetet, eseményt bántatok meg az életetekben és helyettesítsétek be.

Tudom milyen érzés megbánás és sajnálkozás nélkül élni az életem.
Tudom, hogyan éljem a mindennapi életemet a megbánás és a sajnálkozás érzése nélkül.
Tudom, hogyan engedjem el a megbánást és a sajnálkozást az életemből.
Tudom, hogy lehetséges és biztonságos dolog számomra elengedni a megbánást és a sajnálkozást az életemből.

Tudom milyen érzés, hogy az adott helyzetben a tőlem telhető legjobb úton módon cselekedtem, anélkül az érzés nélkül, hogy bánnám vagy sajnálnám amit tettem.

Tudom hogyan éljem a mindennapi életemet anélkül a késztetés nélkül, hogy folyamatosan ezekre a helyzetekre emlékeztetném magam.
Tudom, hogy lehetséges és biztonságos dolog számomra ezen helyzetek és események miatti önostorozás nélkül élni.

ÁLDÁS

Teremtés:vizualizáció, akarat és cselekvés


A vonzás törvényével és annak hatásával mostanra már úton-útfélen mindenki találkozhat. A törvény nagyon egyszerűen működik. Minden, amire fókuszálunk - legyen az jó vagy rossz- megjelenik az életünkben. Szerencsére a jó dolgok kicsit hamarabb, mint a rosszak. Ezért is nagyon fontos tudatos gondolataink fókuszált irányítása, és a tudattalan gondolatok, gondolkodás minták, hiedelmek tudatossá tétele,  a negatív programok törlése és cseréje.

Ezen kívül az egyik leghatékonyabb módszer a teremtésre a vizualizáció. Ami nem más, mint a tudatos gondolataink célzott irányítása a vágyainkra, úgy, hogy közben elképzeljük annak megvalósulását, és megtöltjük a szívünkből jövő pozitív érzelmekkel is.

Ennek a folyamatnak rendszeres végzése 30-40 %-os hatékonyságú, azonban a Théta állapotban végzett vizualizáció akár 80-90 % -os hatékonysággal is működhet.

A számok nagyszerűek, és bíztatóak, de hol is van a hiba, ha a várva várt eredmény mégsem jön el?

Nos az első lehetőség, hogy tudattalan félelmeink és hiedelmeink - amelyek esetleg szöges ellentétben állnak vágyaink tárgyával- blokkolják azokat. Hiába áhítozunk a gazdagságra, a bőségre, ha tudattalanul azt gondoljuk, hogy meggazdagodni csak tisztességtelen úton lehet. És ugye mi tisztességesek akarunk maradni.......

A másik probléma, a valódi akarat, szándék hiánya. Bizony bizony a szándék ereje jelentőségteljes. Nem elég vizualizálni, elképzelni, ha valójában egyáltalán nincs szándékunk kilépni a megszokott kényelmünkből és komfortzónánkból ahhoz, hogy megéljük a vágyainkat. Vágyakozhatunk egy új, és jobb munkahely után, ha a régi "kényelme" tökéletesen megfelel. Ha nem áll szándékunkban újat tanulni, ha alapjában véve eszünk ágában sincs reggelente mondjuk húsz perccel korábban kelni egy jobb lehetőség kedvéért.

És itt azonnal be is lép a cselekvés hiánya is a képbe. Mert a "munkánk" eredményeképpen akár azonnal is megérkezhetnek a lehetőségek, de ha egyetlen álláspályázatot sem pályázok meg, ha egyetlen interjúra sem megyek el, mondván "Ehhez én túl öreg vagyok" vagy " Errre én alkalmatlan vagyok", minden maradni fog a régiben.

Ha nem ragadjuk meg a lehetőséget, amelyet az élet felkínál, ne csodálkozzunk azon, ha semmi nem változik.

Az élet nem oldja meg helyettünk a problémáinkat, de felkínálja a lehetségeket. Viszont nekünk kell azokat meglépni.

A recept egyszerű:

Határozd el magad!

Képzeld el, éld bele magad!

Ismerd fel, és ragadd meg az eléd táruló lehetőségeket: egyszóval Cselekedj!

Ha nem boldogulsz, keresd meg a korlátozó hiedelmeket! A Théta Healing konzultáció remek lehetőség arra, hogy az elakadások gyökerét megtaláljuk!

Alakítsd Te az életed és ne csak álmodozz róla!
Önfejlesztés és párkapcsolat

Avagy mi lesz a párommal, ha Én változom?

Erről a témáról Müller Péter egyik nagyszerű idézete jutott elsőként eszembe

"Szeress, szeressen, a többit majd megoldjátok...!"

Párkapcsolataim során rengetegszer kerültem olyan helyzetbe, hogy a párkapcsolati problémáinkat, vagy a párom problémáját egyedül akartam megoldani. (Vagy kellett megoldanom) Egy egy nehéz párkapcsolati helyzetben hirtelen egyedül találtam magam mind a felelősség vállalásának, mind a megoldás megtalálásának tekintetében.

Amikor egy ilyen alkalommal elkezdtem egy nagyon komoly belső önfejlesztő utat járni, örömmel tapasztaltam, hogy igenis jobban éreztem magam, és a párkapcsolatomban is történtek változások.

Rá is kaptam hamar az "ízére" , és minden problémánál alaposan ásni kezdtem, körüljártam ezerszer, s ha nem sikerült újra és újra nekifutottam a megoldásának.

Mivel elég kitartó és állhatatos vagyok a kisebb eredmények szép lassan jöttek is, de valahogy egyre fáradtabb is lettem.

Idővel fárasztóvá vált az önmunka, ami akkorra már egy sajátságos egyszemélyes "vállalkozássá" nőtte ki magát, és végeérhetetlennek látszó munkát adott.

Be kell hogy valljam, valahogy nem vettem észre...hogy bár sokat fejlődtem, a párkapcsolatom nem lépett előre. A párom viszont élvezte a passzív játékos szerepét. hiszen minden probléma békésen -az Ő bármiféle közreműködése nélkül- elsimult.

Rájöttem, hogy az önfejlesztés egyik csapdájába estem, nevezetesen abba, hogy akkor amikor dolgozom magamon azzal az elvárással teszem, hogy így -vagy úgy de majd a párom változni fog!

Amíg én dolgozom, ő  passzívan élvezi az eredményt, és nagyon ügyesen rászokattam arra, hogy ne is tegyen bele semmit!

A fenti idézetet azért érzem ide illőnek, mert világosan megmutatja, hogy a két ember közti szeretet, összetartozás érzése az, amelyik közös, együttműködő munkára sarkallhat.

Megoldjátok! Igen, de a lényeg az hogy EGYÜTT!

A felismeréssel szinte egyidőben érkeztek kliensek azzal a céllal, hogy szeretnének fejlődni, hátha majd a hűtlen, vagy éppen szenvedélybeteg párjuk ettől megváltozik.

A szeretet, az összetartozás és a reménytelenség arra sarkallta Őket, hogy megdolgozzanak a párjuk helyett (is).

Az ilyen önmunka rendszerint csalódás.

Ha elindulunk az Önfejlesztés útján tegyük azt saját magunkért. Soha ne legyenek elvárásaink azzal szemben, hogy a párunk majd hogyan reagáljon erre.

Csak a mi érzéseinket, hitrendszereinket, reakcióinkat tudjuk megváltoztatni és csak ezért tudunk felelősséget vállalni.

A szeretet nem azt jelenti, hogy felvállalom és átvállalom a párom érzéseiért, hiedelmeiért és programjaiért a felelősséget.

Nagyon sokszor a szeretet arra készteti a másik felet, hogy ténylegesen változzon, és általa a kapcsolat is jobb lesz. De ez nem törvényszerű, és nem irányítható.

A szabad akarat befolyásolhatatlan. Ha ezt tiszteletben tartjuk, elfogadjuk hogy a másik nem akar változni, változtatni és ennek tükrében hozunk meg döntéseket.

És ez is siker, hiszen a saját változásaink mindenképpen áldásos formában köszönnek vissza az életünkben.

Ne feledjük, hogy csak Önmagunkat tudjuk megváltoztatni, és csak ez vezéreljen bennünket!

Mindenkinek hatékony és örömteli Önmunkát kívánok!

Gyakorló Thétásként engem is meglepett, hogy a nyertes-nyertes élethelyzetek megvalósulása az én tudatalattim számára is lehetetlen.
Igaz, hogy tényleg az az általános tapasztalat, hogy mindig van egy nyertes és egy vesztes. És ha nem vagy nyertes, akkor vesztes vagy.

A klienseim elmondása és a saját tapasztalataim alapján egy konzultácó után az alábbi érzéseket lehet megtapasztalni.
Végtelen nyugalom és béke vesz körül.
Testünk ellazul. Megszűnnek a feszülések.
Telve érezhetjük magunkat harmóniával.
Az addig nyomasztó probléma távolinak tűnik.
Sok esetben az addigi félelmek eltűnnek.
Egyszerre pozitívan...

A Theta Healing® megalkotója, a háromgyerekes Vianna Stibal, akinél 1995-ben súlyos nyirokrendszeri rákot diagnosztizáltak. Miután a modern és az alternatív gyógyászat eszközei sorra kudarcot vallottak, végső elkeseredésében Vianna a théta-állapotban végzett intuitív leolvasás technikáját alkalmazta önmaga kezelésére. Őt magát is megdöbbentette az...

Sok ember készen áll az azonnali gyógyulásra. Azonban a test, ha az elrendeléskor mégsem fogadja el a gyógyulást, akkor valamilyen tudatalatti program gátolja a folyamatot. Ekkor szükséges megtalálni és megváltoztatni ezt a folyamatot. Egyes betegségek hátterében ugyanis csupán néhány érzés, érzelem és helytelen meggyőződés áll. Néhány betegséget...