Access kezelések                                      Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad                                              felém!                                                  Access Bars kezelés, Access testkezelések Nyíregyházán, Debrecenben és Tiszavasváriban 

Mi az Access Consciousness?

Az Access Consciousness pragmatikus eszközöket kínál ahhoz, hogy másabb és könnyedebb módon változtass meg mindent az életedben, amit csak szeretnél.

Mi is az az Access Bars kezelés?

Két dolog van, ami bármit megváltoztat az életedben, a választásod és az Access Bars. Fedezd fel ezt az egyszerű testkezelést, ami megváltoztatja a világot.

Acces Bars kezelés: Csodás ellazulás, stresszoldás amitől akár az egész életed megváltozhat

MI AZ ACCESS BARS?

A Bars 32 pont a fejen, amelyek gyengéd érintése feloldja az agyban és testben rekedt régi energiákat, lehetővé téve, hogy hatalmas változások jöjjenek létre. Emellett egy csodás stresszoldó kezelés is, amely rengeteg energiát mozgat meg.

MIT ADHAT NEKED EGY ACCESS BARS KEZELÉS?

Az Access Bars feloldja az összes elképzelést, gondolatot, érzést, érzelmet, döntést, ítélkezést és hitrendszert, amelyet bármely életedből magaddal hoztál, és amelyek elektromos komponense az agyban tárolódik. Ez az feloldás akkor történik, amikor a bárokat finoman megérintik; ez pedig lehetővé teszi, hogy a felesleges eltárolt kacatokat elengedjük.

Egy egyórás kezelés alatt az agyhullámok megváltoznak, bétából a sokkal mélyebb théta rezgéhullámok szintjére.

MILYEN HATÁST TAPASZTALHATUNK EGY BARS KEZELÉS UTÁN?

Minden alkalom más. A legrosszabb, amit egy Access Bars kezelés után tapasztalhatsz, hogy úgy érzed, mintha egy csodás masszázst kaptál volna. A legjobb pedig, ami történhet, hogy az egész életed megváltozik. Az elengedés folyamatos, és éppen annyi, amennyit a test be tud fogadni.

A leggyakoribb tapasztalatok szerint nagyobb békesség és könnyedség jelenik meg, sokkal kevésbé vagy érzékeny azokban a helyzetekben, amelyek azelőtt felizgattak, pihentetőbb és mélyebb alvást tapasztalhatsz meg, és azt érezheted, hogy hogy a dolgok könnyebben áramlanak az életedben.

Ha Te is szeretnéd ezt megtapasztalni gyere el hozzám egy 1-1,5 órás Acces Bars kezelésre.

Bejelentkezés/Érdeklődés : Tel.:30/624-4149

Email: bmarianna1977@gmail.com

Helyszín: Tiszavasvári, Debrecen, Nyíregyháza

 ITT Egy videó az Access Bars kezelés hatásáról az agybanAccess Facelift kezelés Energetikai arc és test fiatalítás, feszesítés, ránctalanítás.

Zsírsejtek eltörlése : fogyást megindító kezelés , érzelmi sérülések oldása.

Tápláló szexuális energia helyreállítása : befogadás fokozása, kapcsolatok egyensúlyba hozása.

MTVSS : immunrendszer erősítés,

Mások útjai és valósága biomimetikus mimikrijének eltörlése: átvett minták, betegségek, életutak, fájdalmak eltörlése. Szülői és generációs minták oldása.

Eltörlése és megsemmisítése az ellenkezés valóság és átkok reakcióinak az allergiás megszilárdításának: Allergia, Arthritis és autoimmun betegségek lelki eredetű blokkoldása.

90% os agykapacitás beindítása, aktiválása és felfokozása

A drog által befolyásolt helyzetek, tökéletesség mánia és őrültség által működtettett háromszoros sorozatrendszerek:
Függőségek, mániák, kényszeresség, tökéletesség mánia elengedésének segítése, lelki okainak blokkoldása.
A kezelések 60-90 percesek.